BBQ omáčka Rufus Teague Tres Chiles, 396 g

329 

Latino BBQ omáčka „Tres Chiles Pica Dulce“ od Rufus Teague zaujme svým kořeněným limetkovým aroma a zároveň získává štiplavost z Chipotle Arbol a uzeného Hatch Chilis. Tato všestranná omáčka je vynikající jako příloha ke grilovanému nebo pomalu pečenému masu, stejně jako tacos, nachos a různé zelenině. Pro jeho přípravu se rajčata, hnědý cukr, česnek a řada dalších koření spolu s citronovou šťávou, rozinkovou pastou a limetkovým olejem zpracují na chutný základ.

Latino BBQ styl pochází z Latinské Ameriky a Karibiku a získává stále větší oblibu. Domorodí obyvatelé Latinské Ameriky, jako Aztékové, Mayové a Inkové, slavili grilování masa na otevřeném ohni dlouho před příchodem Evropanů. Tyto techniky byly dále rozvíjeny španělskými, portugalskými a později africkými přistěhovalci, obohacené o nové přísady a koření.

Některá známá jídla z latino BBQ zahrnují argentinské Asado, kolumbijské Churrasco, mexické barbacoa a karibské kuře. Tato jídla jsou oblíbená nejen pro svou lahodnou chuť, ale také pro svou přátelskou atmosféru a kulturní dědictví, díky kterým je grilování nedílnou součástí životního stylu Latinské Ameriky.

Chuť: exotická, pepřová, pikantní, kouřová. Pálivost: středně pikantní.

Složení: Voda, cukr, hnědý cukr (cukr, melasa), destilovaný ocet, rajčatový protlak, Hatch Chile, Arbol Chiles, koření (chili paprička, kajenský pepř, celer , hořčičné semínko ), sůl, přírodní aroma, sójová omáčka Tamari (voda, Sójové boby , sůl, cukr), kurkuma, rozinková pasta, limetová šťáva, chilli papričky, cibulový prášek, česnekový prášek, limetkový olej.

Alergeny: SÓJA, CELER, HOŘČICE.

Výživové údaje (na 100 g): Energie 850 kJ / 200 kcal, Tuk 0 g, Sacharidy 47 g (z toho cukry 44 g), Bílkoviny 2,8 g, Sůl 1,3 g.

Katalogové číslo: 14368 Kategorie: Štítek:

Popis

Latino BBQ omáčka „Tres Chiles Pica Dulce“ od Rufus Teague zaujme svým kořeněným limetkovým aroma a zároveň získává štiplavost z Chipotle Arbol a uzeného Hatch Chilis. Tato všestranná omáčka je vynikající jako příloha ke grilovanému nebo pomalu pečenému masu, stejně jako tacos, nachos a různé zelenině. Pro jeho přípravu se rajčata, hnědý cukr, česnek a řada dalších koření spolu s citronovou šťávou, rozinkovou pastou a limetkovým olejem zpracují na chutný základ.

Latino BBQ styl pochází z Latinské Ameriky a Karibiku a získává stále větší oblibu. Domorodí obyvatelé Latinské Ameriky, jako Aztékové, Mayové a Inkové, slavili grilování masa na otevřeném ohni dlouho před příchodem Evropanů. Tyto techniky byly dále rozvíjeny španělskými, portugalskými a později africkými přistěhovalci, obohacené o nové přísady a koření.

Některá známá jídla z latino BBQ zahrnují argentinské Asado, kolumbijské Churrasco, mexické barbacoa a karibské kuře. Tato jídla jsou oblíbená nejen pro svou lahodnou chuť, ale také pro svou přátelskou atmosféru a kulturní dědictví, díky kterým je grilování nedílnou součástí životního stylu Latinské Ameriky.

Chuť: exotická, pepřová, pikantní, kouřová. Pálivost: středně pikantní.

Složení: Voda, cukr, hnědý cukr (cukr, melasa), destilovaný ocet, rajčatový protlak, Hatch Chile, Arbol Chiles, koření (chili paprička, kajenský pepř, celer , hořčičné semínko ), sůl, přírodní aroma, sójová omáčka Tamari (voda, Sójové boby , sůl, cukr), kurkuma, rozinková pasta, limetová šťáva, chilli papričky, cibulový prášek, česnekový prášek, limetkový olej.

Alergeny: SÓJA, CELER, HOŘČICE.

Výživové údaje (na 100 g): Energie 850 kJ / 200 kcal, Tuk 0 g, Sacharidy 47 g (z toho cukry 44 g), Bílkoviny 2,8 g, Sůl 1,3 g.

Další informace

EAN

Značky

Váha